Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

AAA - Vasa Flytt AB

Org.nummer
556657-0221
Registrerat
2004-03-11
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Box 160
421 22 VÄSTRA FRÖLUNDA

E-post

Hemsida

Mobil

076-245 85 94

Telefon

031-12 18 50

Verksamhetsbeskrivning

God, snabb och säker service är ledorden för Vasa Flytt AB. Vi sätter alltid kunden först, det är kunden som bestämmer och vi anpassar oss efter dennes behov. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning där inte bara flyttjänster erbjuds, utan även röjning, städning, flytt av stora och besvärliga föremål, etc. får kunden en trygg tjänst som hanterar alla områden kring en flytt.
Affärsidén, skriven ovan, är enkel men dessvärre inte en självklarhet för många flyttföretag. Vasa Flytt AB sätter ALLTID kunden i första hand och vi anpassar oss helt efter dennes behov. Detta ger oss en flexibilitet vilket innebär stora valfrihet för dig som kund

TJÄNSTER

Bohagsflytt, Företagsflytt, Flyttstäd, Magasinering

PRODUKTER

God, snabb och säker service är ledorden för Vasa Flytt AB. Vi sätter alltid kunden först, det är kunden som bestämmer och vi anpassar oss efter dennes behov. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning där inte bara flyttjänster erbjuds, utan även röjning, städning, flytt av stora och besvärliga föremål, etc. får kunden en trygg tjänst som hanterar alla områden kring en flytt. Affärsidén, skriven ovan, är enkel men dessvärre inte en självklarhet för många flyttföretag.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
35,9
7
233,5%
10,2%