Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Anders Claesson Pianostämmare

Org.nummer
540823-XXXX
Bolagsform
Enskild näringsidkare
Registrerat
1999-10-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Cyklamenstigen 11
432 36 VARBERG

E-post

Hemsida

Mobil

070-674 02 07

Telefon

0340-838 23

Verksamhetsbeskrivning

Pianostämmare och pianotekniker. Även dragspelsstämmare och reparationer.

Som examinerad pianostämmare är jag utbildad på det sätt som är traditionellt och som används i kvalificerade sammanhang dvs. enbart med hjälp av stämgaffel och gehöret.
Dock är många instrument som jag stöter på inte stämda på många år, därför är en elektronisk stämapparat ofta till stor hjälp för att få instrumentet i rätt tonhöjd.
Stämning och reparation av dragspel Jag utför även stämning och reparation samt service av alla typer av dragspel/accordeon. Att stämma ett fullstort dragspel är en tidskrävande process som kräver stort tålamod och varsam hand för att inte skada de ömtåliga stämtungorna som bildar tonen i dragspelet.

TJÄNSTER

Under mina år efter utbildningarna har jag i och omkring Varberg använt mina kunskaper på olika platser. Jag har stämt och gått igenom pianon och flyglar i privata hem, skolor, kyrkor, konsertlokaler med flera ställen. Jag har dessutom haft förmånen att stämma inför konserter med kända pianister som Hans Påhlsson, Per Tengstrand, Stephan Arnold, Fransiska Skogh, Staffan Nilsson m.fl. Kontakta mig och jag berättar mer

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 - 499 tkr
--
--
--
--