Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

KIBO Produktion AB

Org.nummer
556677-7651
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2005-03-10
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Gräddvägen 7 B
906 20 UMEÅ

E-post

Hemsida

Telefon

090-77 24 60

Verksamhetsbeskrivning

KIBO har en företagsanda som stärker kundens konkurrenskraft, vi har en stark vilja att visa dig som kund att vi är en leverantör att räkna med. Vi jobbar ständigt med att hjälpa kunden hitta de små detaljerna som ger dem hållfasthet, kvalitet och produktionskostnad som dagens tuffa konkurrens kräver.
Med stort fokus på att hitta ett upplägg som passar just dina behov så kan vi hålla korta leverenstider och samtidigt bidra till en minskad kapitalbindning både internt och os våra kunder, utmana oss!

Snäckhjul, låt oss tillverka dina snäckhjul, vi har många kuggfräsmaskiner i olika storlekar, detta ger oss ett flexibelt produktionsflöde med hög kapacitet. Vi lägger fokus på att tillverka fixturer och hjälpmedel till varje snäckhjul för att ha rationella ställ och högsta precision.
Ni väljer själva om vi ska tillverka kompletta snäckhjul eller om de bara gäller kuggning av er ämnen. De flesta snäckhjul vi tillverkar är gjorda i mässing eller aluminiumbrons.

TJÄNSTER

Här har vi olika upplägg kring materialinköpen så att vi kan tillgodose kundens önskemål på leverantörstider och flexibilitet, vi klarar att tillverka hjul upp till diameter 800 mm.

PRODUKTER

Snäckskruvar, vi har en toppmodern tillverkningsprocess för att tillverka snäckskruvar, vi hjälper er med de ni behöver, alt från komplett tillverkning till att bara slipa gängan. Vi vågar påstå att vi är bland de bästa i klassen när de kommer till att tillverka snäckskruvar.
Kom gärna till oss och se maskinen slipa snäckskruvar, de går rysningar genom kroppen kan vi lova, välkomna!

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
-115,7
5
79,8%
,0%