Läs mer om att synas online med Torggruppen

SKYLT&TEXT 4Sign

Org.nummer
556454-0770
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
1992-10-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Batterivägen 3
461 38 TROLLHÄTTAN

E-post

Hemsida

Mobil

070-573 77 90

Telefon

0520-377 90

Verksamhetsbeskrivning

SKYLT&TEXT 4Sign är reklambyrån i Trollhättan som designar, producerar och monterar. Vi är medlem i 4Sign - Nordens största branschkedja inom visuell kommunikation.
Hos oss träffar ni kreativ och välutbildad personal som utformar er logo och ser till att ni får en enhetlig företagsprofil. Vi ser ert företag och era produkter ur kundens synvinkel och skapar en attraktiv profil som fångar intresse.
Vi utför alla slags designjobb.
Vi tillverkar alla slags skyltar, ljuslådor och utskurna fasadbokstäver. Vi har lång och gedigen erfarenhet av tillverkning och montering av bildekor. Vill ni sprida er företagslogo på flertal bilar, ex bilflottan, anställdas bilar eller sponsring så är en bildekor en billig, snabb och bra form av marknadsföring. Besök vår butik och se vårt showroom, få hjälp med er marknadsföring samt få tips ur våra fotoalbum/bildspel. Vi lämnar en offert så att ni vet vad ni betalar för.

TJÄNSTER

Reklambyrå, Försäljning, Butik, Ateljé, Monteringshallar, Design, Producering, Montering, Tillverkning och Fotouppdrag.

PRODUKTER

Skyltar, Byggskyltar, Standardskyltar, Ljuslådor, Fasadbokstäver, Storbilder, Vepor, Banderoller, Roll-Up, Planscher, Visitkort, Bildekor, Skyltfönsterdekaler, Solfilm, Dekaler, Klistermärken, Textiltryck, Gravyr, Stämplar, Trycksaker, 4-färgskopior, Inplastningar och Markistrycksreklam.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
5 000 - 9 999 tkr
18,2
5
808,6%
17,6%