Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

KGH Accountancy & Vat Services AB

Org.nummer
556424-7699
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
1991-05-16
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Kilegatan 4
452 33 STRÖMSTAD

POSTADRESS

Box 202
452 24 STRÖMSTAD

E-post

Hemsida

Telefon

0526-284 60

Verksamhetsbeskrivning

KGH Redovisning AB är en SRF-ansluten ekonomi- och redovisningsbyrå som ingår i KGH Group. Koncernen har ett flertal kontor i Sverige och norra Europa.
Vi arbetar bl.a.med: Löpande redovisning, Fakturering, Bokslut och årsredovisning, Deklarationer och Konsultationer i samband med varu- och tjänsteflöden mellan länder.
Vi erbjuder: Webbaserad rapportering med statistik, nyckeltal och förklaringar. Vår geografiska placering nära norska gränsen samt koncernens kunskap inom tullfrågor gör oss väl rustade att hjälpa utländska företag att etablera sig i Sverige.
Mindre organisation ger bättre service. Vi har valt att verka i en mindre organisation eftersom vi tror att det motsvarar ett behov hos många företag. KGH Redovisning finns representerade i två städer i Sverige, dels genom sitt huvudkontor i Strömstad och dels genom sitt avdelningskontor i Grebbestad.

TJÄNSTER

Redovisningsbyrå, Redovisningar, Faktureringar, Bokslut, Årsredovisningar, Deklarationer, Lönehanteringar, Personaladministration, Företagsetableringar, Moms, Momsombud och Konsultationer.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
20 000 - 49 999 tkr
31,2
22
118,1%
10,6%