Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Soonrich Skogsvård AB

Org.nummer
556798-4132
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2009-12-30
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Södra Ullvetterns Gård
688 92 STORFORS

E-post

Hemsida

Mobil

070-952 20 42

Telefon

0586-153 30

Verksamhetsbeskrivning

Soonrich Skogsvård AB är ett innovativt företag som utövar full service inom skogsvård. Vi har stor erfarenhet inom den bransch vi arbetar i. Vi tycker om natur och älskar våra jobb.
Soonrich Skogsvård AB tar hand om våra kunder och deras skogar med stort ansvar. Det spelar ingen roll om det rör hudratals hektar för stora företag eller små projekt för den privata markägaren.
Vi jobbar med samma principer för alla: hög kvalitet, breda och djupa kunskaper, full service, flexibla lösningar och alltid med en omtanke för miljön!
Soonrich Skogsvård AB har lång erfarenhet inom området och känner därför branschen väl. Vi erbjuder fullständig service inom skogsvård, naturvård och inventering.
Vårt mål är att producera den bästa kvalitén till bra priser. Vi arbetar alltid för att göra våra kunder nöjda. Tack vare detta har vi på senare år växt från ett litet företag till ett av de största på marknaden.

TJÄNSTER

Skogsvård, Röjning, Plantering, Inventering, Ungskogstaxering, Planering, Naturvård, Trädfällning, Hyggesbränning och Naturvårdbränning.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
,6
3
46,3%
,2%