Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Advokatfirman Cederquist KB

Org.nummer
916641-9136
Registrerat
1993-03-05
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Hovslagargatan 3
111 48 STOCKHOLM

POSTADRESS

Box 1670
111 96 STOCKHOLM

E-post

Hemsida

Telefon

08-522 065 00

Verksamhetsbeskrivning

Advokatfirman Cederquist - Vårt mål är att vara bästa möjliga juridiska partner.
Vi är medvetna om att varje uppdrag är unikt och är lyhörda för våra klienters skiftande behov. Vår långa erfarenhet och de kompromisslösa kunskapskrav vi ställer på våra jurister garanterar vår ställning som en av Sveriges absolut främsta affärsjuridiska advokatbyråer.
Vårt fokus är affärsjuridik och vår legala kompetens och vår förståelse för klientens verksamhet, kombinerat med personligt engagemang och en pragmatisk approach, är grunden för utförandet av alla våra uppdrag. Vår målsättning är alltid att tillföra klienten största möjliga nytta.
En effektiv organisation skapar täta samarbeten – både med klienter och internt. Detta hjälper oss att förstå varje klients individuella behov och garanterar effektiv rådgivning. Det gör också arbetet tillsammans roligare!

PRODUKTER

Specialistområden: Corporate/M&A - Finansiering - ARbetsrätt - Energirätt - Immaterialrätt, Media och IT-rätt - Kommersiell Fastighetsrätt - Konkurrensrätt och Upphandlingsrätt - Life Science - Omstruktrureringar - Tvistelösning

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--