Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Lännersta el AB

Org.nummer
556291-9703
Registrerat
1987-02-19
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Vildmarksvägen 2
132 48 SALTSJÖ-BOO

E-post

Hemsida

Verksamhetsbeskrivning

Lännersta El har 15 framgångsrika år i branschen och har genom åren blivit en välkänd elinstallatör i Nacka och Saltsjö-Boo. Bilen med Lännersta El-loggan är väldigt ofta synlig på platser där byggnation eller ombyggnation pågår.

Vi arbetar med alla slags elinstallationer, oftast dock i samband med mindre entreprenader i villor och lägenheter. En stor del av dessa entreprenader utgörs av installationer vid ombyggnad eller renovering av kök och badrum.

Vi är dessutom knutna till ett flertal bostadsrättsföreningar i Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden. För dessa bostadsrättsföreningar utför vi servicearbeten när det behövs.

Lännersta El blir också ofta anlitade av företag som behöver hjälp med installationer på kontor och i industrilokaler. Det kan t ex gälla omdisponeringar av kontorsutrymmen.

TJÄNSTER

Lännersta El arbetar ofta med mindre entreprenader vid ombyggnationer eller renoveringar av kök och badrum. När ombyggnation/renovering sker krävs idag ofta omfattande elarbeten. Har stor och långvarig erfarenhet av att installera golvvärme och övrig elvärme. Vi arbetar gärna med välkända tillverkare som Thorin & Thorin, Devi Elektrovärme, LVI och Siemens.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
10,8
1
582,0%
9,2%