Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Reacting AB

Org.nummer
556642-2837
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2003-04-15
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Körfältsvägen 8
831 38 ÖSTERSUND

E-post

Hemsida

Mobil

070-276 67 39

Telefon

063-18 12 00

Verksamhetsbeskrivning

Situationsanpassad företagshälsovård, rehabilitering och utbildning. Friskvård. Styrketräning. Hälso och idrottstester. Försäljning av rehab- och balansträningsutrustning. Näringsterapeutisk rådgivning.
Reacting AB fungerar som en situationsanpassad företagshälsovård där en helhetssyn präglar insatser och engagemang på individ, grupp och organisationsnivå.
Enkla och okonstlade lösningar är vårt motto – ”back-to-basic”
Egenansvaret för hälsan betonas och för att anslutna företag skall uppnå sina affärsmål är Reacting AB beredd att efter behov medverka i insatser för främjande av hälsa, förebyggande av ohälsa samt vid behov av reaktivering (rehabilitering) i samråd/samarbete med berörd individ, företag och försäkringskassa medverka till en för all så bra lösning som möjligt.
Öppettider: Alla dagar 04.30 - 23.00 BEMANNADE TIDER Alla vardagar 08.00 - 18.00
.

TJÄNSTER

Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster och utbildningar. Vi har samlat dessa på denna sida. Klicka på länkarna för att läsa mer om varje verksamhet. Verksamheter Arbetsmiljöfrågor Vi kan bistå företag med att komma igång med systematiskt arbetsmiljöarbete. Läs mer Kostrådgivning Kiropraktik Sjukgymnastik Behandling / träning vid smärtillstånd från rörelseapparaten och behandling vid stressrelaterade smärt- och spänningstillstånd. Fysisk aktivitet

PRODUKTER

Hos oss kan Du prova / köpa DiskDr för såväl ländrygg som för nacke / halsrygg. Ett medicinskt instrument/hjälpmedel – helt annorlunda än de på marknaden förekommande. Ett expanderbart traktionsbälte (uppblåsbart) med tillhörande hand- eller fotpump. Stödet för nacken - samma princip, uppblåsbart traktionstöd. Kompletterar andra behandlingsmetoder och hjälper till att skynda på ett tillfrisknande.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
-49,2
3
2687,5%
,0%