Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Nybro Rör & Mekaniska AB

Org.nummer
556128-2558
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
1969-08-18
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Tallgölsgatan 2
382 36 NYBRO

E-post

Hemsida

Telefon

0481-135 74

Verksamhetsbeskrivning

Nybro Rör & Mekaniska är ett företag som gör allt inom svetsning, plåtbockning, legoarbete, skärandebearbetning och mekanisk verkstad. Vi vänder oss till små och stora företag och även till viss del mot privatpersoner.
Från starten har verksamheten ständigt utvecklats. Sedan 1988 utgör skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner en betydande del. Idag är även större industri och verkstadsföretag våra kunder. Sedan några år tillbaka levereras bl.a. komponenter med höga precisionskrav till några Norska offshore-företag.
Kvalité och leveranssäkerhet är idag högt prioriterade begrepp.
Vi har tagit de krav som marknaden ställer på oss legotillverkare med stort allvar, och som en utmaning för att stärka vår position inför framtiden. Ett av dessa krav innebär tillverkning och montering av mera kompletta och komplicerade enheter.
I personalstyrkan omfattande för närvarande ett 20-tal personer ingår bl.a. flera licensierade svetsare och kvalificerade maskinoperatörer.

TJÄNSTER

Plåtarbeten, Svetsarbeten, Legotillverkning, Fräsning, Svarvning, Mätavdelning, CNC-styrda fleroperationsmaskiner, Skärande bearbetning, Plåtbockning, Service och Montagearbete. Maskinbearbetning Plåtbearbetning Svarvningar Reservdel

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
5 000 - 9 999 tkr
2,1
10
75,3%
1,9%