Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Brantviks Måleriverkstad AB

Org.nummer
556076-9977
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
1961-02-03
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Norbergsgatan 26
214 50 MALMÖ

E-post

Hemsida

Telefon

040-92 11 05

Verksamhetsbeskrivning

Företaget grundades 1957 av Eric & Martha Brantvik och fyra år senare ombildades företaget till ett aktiebolag. Till en början fanns företaget i lokaler i familjens bostad, men finns sedan 1963 i nya fina lokaler på Norbergsgatan 26 i Malmö.
Samtidigt utökades ett samarbete med AB Cortina som tillverkade kylskåp och frysboxar. Verksamheten kom att efter ett par år ingå i Husqvarna AB och fortsatte fram till 1977 då det lades ner i samband med att Electrolux införlivade Husqvarna. I och med detta beslöt vår styrelse att bolaget skulle drivas vidare, fast med färre anställda och mindre lokaler. Adressen förblev dock densamma.
År 1985 tog så sönerna till grundarna av firman över densamma. Båda hade f.ö. varit med från början. Nya ideér och gott kundunderlag gjorde att firman kunde expandera och fler personer anställdes. En ökad anpassning till kundernas allt högre kravspelade en stor roll till detta.

TJÄNSTER

Industrilackering. Utför allt inom yrket. Specialitet Blästring . Rostskydd i form av järn fosfatering. Avfettning, alkalisk. Narvlackering, (strukturlackering) efter önskemål. Trevligt bemötande. Våt- och pulverlackering. Industrilackering i allmänhet. Klarlackering, givetvis. Specialisthjälp vid plastlack lackering. Klotterskyddslackering.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
-33,1
4
338,2%
,0%