Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Mazars SET

Org.nummer
969658-5968
Bolagsform
Filial
Registrerat
1999-04-10
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Lilla Strandgatan 19
261 31 LANDSKRONA

POSTADRESS

Box 159
261 22 LANDSKRONA

E-post

Hemsida

Telefon

0418-44 66 00

Verksamhetsbeskrivning

Mazars S E T Revisionsbyrå.
Stora nog för krävande uppdrag, tillräckligt små för att vara personliga. Nyckeln till att vara din bästa partner är att infria alla resursmässiga förväntningar och samtidigt behålla den personliga relationen. Jättarna inom revisionsområdet har visserligen resurser som matchar deras storlek, men också det mått av opersonlighet som präglar stora företag eller organisationer.
Vårt fokus är större familjeföretag, mindre börsnoterade bolag samt medelstora ägarledda företag.
Vi är en renodlad revisionsbyrå
Vår kärnverksamhet är revision och revisionsnära tjänster, där vi till exempel är mycket starka inom skatteområdet. Skatteavdelningen hos oss är cirka 50 % större än vad som är normalt hos en revisionsbyrå.
Vi tillhandahåller även tjänster inom kvalificerad redovisning, IFRS samt företagssupport – exempelvis riskbedömning i samband med förvärv, så kallad due diligence. Vi arbetar även med att bygga incentiveprogram i företag.

TJÄNSTER

Vi är en renodlad revisionsbyrå Vår kärnverksamhet är revision och revisionsnära tjänster, där vi till exempel är mycket starka inom skatteområdet. Skatteavdelningen hos oss är cirka 50 % större än vad som är normalt hos en revisionsbyrå. Vi tillhandahåller även tjänster inom kvalificerad redovisning, IFRS samt företagssupport – exempelvis riskbedömning i samband med förvärv, så kallad due diligence. Vi arbetar även med att bygga incentiveprogram i företag.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--