Läs mer om att synas online med Torggruppen

Höks Pastorat

Org.nummer
252003-7009
Registrerat
1975-01-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Brödåkravägen 15
312 94 LAHOLM

E-post

Hemsida

Telefon

0430-323 00

Verksamhetsbeskrivning

Vad är Svenska kyrkans uppgift? Frågan skulle säkert kunna besvaras på en mängd olika sätt utifrån vem och var man är.
Mötet med Svenska kyrkan kan uppstå i barnverksamheten, i kyrkokören, vid en begravning, på en konsert eller i en söndagsgudstjänst.
Allt är lika viktigt för den enskilda människan. Utifrån de gemensamma uppgifterna formas verksamheterna efter de behov och styrkor som finns i församlingarna. Öppenheten och dialogen med människorna med Jesus som förebild är grunden.
Mötet är det som Svenska kyrkan vill ta vara på. Det kan vara i ett enskilt samtal, i engagemanget för internationellt arbete eller i ungdomsarbete på skolor. Svenska kyrkan finns också på många sjukhus, i arbete med kulturmöten och på plats vid kris och katastrof.
Svenska kyrkan verkar främst genom 1782 församlingar som tillsammans täcker hela landet samt 45 församlingar utomlands. Församlingarnas uppgift är bland annat att fira gudstjänst och på olika sätt finnas nära människor.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Andakter, Begravningar, Gravrätt, Vigslar, Dop, Konfirmation, Undervisning, Diakoni, Mission, Barnverksamhet, Kyrkokör, Musikverksamhet, Syförening, Ungdomsverksamhet, Samtal, Själavård och Bikt.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--