Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Iggesunds Rör AB

Org.nummer
556673-0643
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2004-12-22
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Köpmangatan 6
825 31 IGGESUND

E-post

Hemsida

Mobil

070-323 44 54

Telefon

0650-229 37

Verksamhetsbeskrivning

Iggesunds Rör AB är det tryggaste valet för rörmokare i Iggesund
Om du söker efter en rörmokare i Iggesund kan du alltid lita på Iggesunds Rör AB, Iggesunds bästa rörmokare. Vi erbjuder snabb service när du verkligen behöver det, med stor kunskap och erfarenhet. Vi lägger alltid ner vårt yttersta i varje jobb.
Kunden är alltid viktigast för oss. Vare sig det gäller akuta utryckningar eller renoveringar, vare sig det gäller privat- eller företagsjobb. Det kan gälla problem som rostiga rör eller en duschbrunn som svämmar över, eller så kan vi hjälpa dig med att se möjligheterna i ett nytt kök. Vi hjälper gärna till med goda råd och tips om vad som bör göras och hur man lättast undviker översvämningar och läckor. Kontakta oss för att få reda på mer om vad vi kan göra för dig.

TJÄNSTER

Vi kan erbjuda en mängd tjänster för dig, ditt hem eller ditt företag. I princip allt inom VVS är möjligt för en erfaren rörmokare i Iggesund. • Reparation och underhåll av rör • Installation eller rengöring av avlopp • Nyinstallationer och renoveringar Med moderna metoder och de senaste produkterna kan vi garantera ett väl utfört arbete. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan göra för dig, eller om du vill se några av våra referenser.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
10 000 - 19 999 tkr
21,5
5
172,4%
11,0%