Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Elless Ekonomikonsult

Org.nummer
480303-XXXX
Bolagsform
Enskild näringsidkare
Registrerat
1999-06-02
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Domaregatan 23
824 43 HUDIKSVALL

E-post

Hemsida

Mobil

070-689 65 07

Telefon

0650-756 40

Verksamhetsbeskrivning

Elless Ekonomikonsult som är en redovisningsbyrå i Hudiksvall som erbjuder Dig som driver ett mindre företag hjälp med att hålla reda på det mesta som rör ekonomi och kontor. Min ambition och ledstjärna är att sköta alla uppdrag med stort personligt engagemang förutom ett gediget kunnande.
Jag som driver Elless Ekonomikonsult heter Lennart Skoglund och har tidigare jobbat drygt 30 år på Hudiksvalls Sparbank, därav ca 15 år med huvudinriktning på företagsfrågor. Jag har därför mycket bred erfarenhet både från bank och att hantera företagsärenden av alla skilda slag. Driver nu sedan 1999 egen rörelse där jag förenar mina många och värdefulla erfarenhet från banken med mina kunskaper om bokföring och allt annat som rör ekonomi och administration i ett mindre företag.
Elless Ekonomikonsult har anlitas under flera år av NyföretagarCentrum för rådgivning till presumtiva nyföretagare och har uppdrag som kursledare på starta-eget-kurser.

TJÄNSTER

Redovisningskonsult. Bokföring, Bokslut, Momsredovisning, Skatteredovisningar, Fakturering, Bevakning, Lönehantering, Deklarationer, Administration, Ekonomikonsult, Kalkyler, Inregistreringar, Hyresaviseringar, Kontorsgöromål, Kursledare

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
--
--
%
%