Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

JM Chark

Org.nummer
556044-6493
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
1944-12-11
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Plönninge
305 61 HARPLINGE

E-post

Hemsida

Telefon

035-17 16 00

Verksamhetsbeskrivning

VÄLKOMMEN TILL JM'S CHARK! Vi producerar kött och charkprodukter med hög kvalitet och kommer dessutom från gårdar i Halland, direkt till vårt slakteri i Harplinge utanför Halmstad. Det gör att du kan känna dig trygg och säker på att vårt kött kommer från välmående djur. OBS alla våra produkter är Gluten och Laktosfria
JM:s är det småskaliga och genuina familjeföretaget som har funnits i Halmstadbornas hjärtan sedan 1907.
Sedan 1986 äger familjen Olsson JM:s kött och Chark. Vi är idag ett flexibelt företag som snabbt anpassar vår produktion efter vad våra kunder efterfrågar. Många gånger kan vi leverera färska produkter redan samma dag.
Vi producerar kött- och charkprodukter med hög kvalitet och god smak enligt gamla välbeprövade familjerecept. En del av vårt kött kommer dessutom från våra egna gårdar i halländska Falkenberg och Steninge.
Det gör att du kan känna dig trygg och säker på att vårt kött kommer från välmående svenska djur.

TJÄNSTER

Tillverkning och försäljning av charkuterivaror. Styckning av fläskkött och nötkött. Vi erbjuder ett fullsortiment både när det gäller kött- och charkprodukter vilket innebär att du finner såväl ox- och fläskkött som korv, leverpastej och andra goda smörgåspålägg.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
100 000 - 499 999 tkr
-2,5
--
136,2%
,0%