Läs mer om att synas online med Torggruppen

All-Assistance i Härnösand AB

Org.nummer
556714-1758
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2006-11-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Storgatan 46
871 30 HÄRNÖSAND

E-post

Hemsida

Telefon

0611-55 06 77

Verksamhetsbeskrivning

Välkommen till All-Assistance i Härnösand AB! Vårt mål är att vara Din problemlösare. Vi har lyckats om Du som kund tycker att det lönar sig att anlita oss!
All-Assistance erbjuder all slags lokalvård såsom t.ex. kontors-, hem-, och flyttstädning, fönsterputsning (inkl. fönsterbågarna), golvvård och highspeedpolering. Dessutom utför vi en del trädgårdsarbeten.
All-Assistance startades i mars 2005 av Maria Eriksson.Hon driver företaget med viss hjälp av familjen. Företaget sysselsätter ca 7 personer, huvudsakligen lokalvårdare. All-Assistance är medlem i Sveriges Rengöringstekniska Förbund (SRTF). Merparten av personalen har genomgått en yrkesutbildning som leder till ett Yrkesbevis (lokalvårdslegitimation) som är välkänt i de flesta länder i Europa.
Kunderna utgörs av företag, myndigheter och privatpersoner främst i Härnösandstrakten.
Vi arbetar aktivt för att minska mljöpåverkan. Kemikalier använder vi mycket sparsamt, bara när övriga metoder inte fungerar.

TJÄNSTER

Lokalvård, Kontorsstäding, Hemstädning, Flyttstädning, Fönsterputsning, Golvvård, Highspeedpolering och Trädgårdsarbeten.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
25,6
5
87,6%
6,2%