Läs mer om att synas online med Torggruppen

Svenska kyrkan Söndrum-Vapnö församling

Org.nummer
252004-0094
Registrerat
2005-12-23
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Gamla Tylösandsvägen 103
302 41 HALMSTAD

E-post

Hemsida

Telefon

035-16 13 00

Verksamhetsbeskrivning

Svenska kyrkan Söndrum-Vapnö församling ligger i en del av Halmstads kommun som från början var en utpräglad jordbruksbygd. En del av jordbruksbygden finns kvar, framförallt i Vapnöområdet men också väster om Söndrums kyrka i riktning mot Onsjö vid Nyårsåsens fot.
Vi bor ungefär 11500 personer i församlingen året runt. Sommartid mångdubblas den siffran, inte minst på grund av alla turistande badgäster som dras till stranden utmed Tylösand, Frösakull och Ringenäs.
Vi vill vara en kyrka där människor genom gudstjänster och andra verksamheter möts av en kristen tro som väcker livskraft, glädje och tro.
Det här är Svenska kyrkan: Svenska kyrkan vill ge rum för möten med Gud. Svenska kyrkan vill ge möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka buren av tillit, livsmod och hopp.
Svenska kyrkan har enats om tre ord som ska prägla oss: Närvaro, Öppenhet och Hopp.

TJÄNSTER

Barnrytmik, Begravning, Diakoni, Dop, Dorkas, Familjeverkstan, Församlingsexpeditionen, Gudstjänster, Hallägralunken, Konfirmation, Kvinnofrukost, Kyrkans Barntimmar, Kyrkofullmäktige, Kyrkor och kyrkogårdar, Kyrkorådet, Kyrktornet, Kyrkängens förskola, Musik, Mötesplatser i livet, Samtalsmottagning , Sopplunch, Studiegrupper, Svenska Kyrkans Unga, Trivselträffen, Vigsel och Öppen förskola.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--