Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Norsbro Stenhuggeri

Org.nummer
451112-XXXX
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Åsgatan 100
791 72 FALUN

BESÖKSADRESS

Norsbro Mårtas väg 9
793 30 LEKSAND

E-post

Hemsida

Telefon

0247-104 83

Mobil

070-222 40 21

Telefon

0247-602 39

Verksamhetsbeskrivning

Norsbro Stenhuggeri startades 1957 och fick en nystart när det år 2000 övertogs av Kristian Lund – utbildad stenhuggare och stenkonstnär. Kristian Lund gör grav- och minnesstenar, men också sten som konst, stenskulptering och stenhantverk för ditt hem, din trädgård och offentlig miljö. Stenar som talar till både hjärta och fantasi.

Vi arbetar uteslutande i natursten och tar fram förslag i samarbete med dig för unika personliga hantverk, konstruktioner, renoveringar och utsmyckningar.

Vi har en utställningslokal med skulpturer och bruksföremål i sten och en helt nyanlagd stenpark som du kan gå runt och titta i.

Vi har även kurser för er som vill prova att arbeta i sten.

Du som är konstnär har här möjlighet att ställa ut egna alster och kan dessutom hyra våra arbetslokaler och verktyg för att arbeta på plats. Visionen är att Norsbro Stenhuggeri skall komma at bli en kulturell mötesplats för konstnärer, hantverkare och artister i framtiden.

TJÄNSTER

Konstruktioner och renovering i natursten, Skulptering även på beställning såsom t.ex. logotyper i sten, Stenpark och Kurser.

PRODUKTER

Stenar för utsmyckning, Gravstenar, Trädgårdsstenar, Bakstenar, Talande stenar, Minnesstenar och Stenkudden.

Det finns inga nyckeltal för detta företag