Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Assistans ViKan AB

Org.nummer
556848-5873
Registrerat
2011-04-07
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Ölandsgatan 6
791 60 FALUN

E-post

Hemsida

Verksamhetsbeskrivning

Ditt behov är vår uppgift Det viktigaste för oss är den assistansberättigades fysiska, psykiska och sociala behov. Det kräver i sin tur att vi rekryterar våra assistenter på ett bra sätt, att vi har bra arbetsmetoder och ett nära och tydligt ledarskap. Ett bra bemötande förutsätter ett stort mått av tålamod och empati samt stor lyhördhet för den assistansberättigades situation och god kunskap om personens funktionsnedsättning. Detta är något vi förutsätter hos alla våra anställda.
Ett professionellt och medmänskligt bemötande kännetecknas av förmågan att visa respekt, lyhördhet och empati. Vår arbetsplats är andras hem och det ställer stora krav på personalens förmåga att vara lyhörda och kunna skilja på egna behov och de behov den assistansberättigade har. För att säkerställa att så sker erbjuder vi kontinuerlig väg- och handledning och utbildning för vår personal runt dessa frågor.

TJÄNSTER

Du som assistansberättigad har ett avgörande inflytande över tillsättningen av vem som ska vara din personliga assistent. Vår roll är att vara den förlängda armen mellan den assistansberättigade och dennes behov. Vi hjälper gärna till med samordning och administrering gällande den personliga assistansen så som att administrera den statliga/kommunala ersättningen, schemaläggning, löneberedning och rekrytering. Anlita oss för personlig assistans i Falun

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%